به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، موسی بدیعی بعد از ظهر امروز در نشست خبری افزود: با حمایت مناسب دولت نهم و اهتمامی جدی در نوسازی و مدرن سازی ناوگان صیادی کشور بیشترین شمار شناورهای صیادی تبدیل شده به شناورهای فایبرگلاس در استان هرمزگان بوده است.
وی گفت: 67 تعاونی صید و ماهیگیری در سراسر استان هرمزگان فعال هستند که در مجموع 20 هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده اند.
بدیعی ادامه داد: در حال حاضر 22 بندر صیادی در هرمزگان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها، مدیریت و اداره بنادر ساخته شده به بخش تعاونیهای واگذار می شود و تا پایان امسال نیز دو بندر صیادی جواد الائمه و بوستانه بندرلنگه به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
مدیر کل شیلات هرمزگان اظهار داشت: با همکاری مناسب جامعه صیادی استان در اجرای طرح ممنوعیت استفاده از تورهای منوفلامینگ در صید و ممنوعیت صیادی در زمان تخم ریزی شاهد رشد میزان تولیدات آبزیان خلیج فارس و دریای عمان هستیم.
وی به شمار لنج های صیادی آبهای دور صیادان هرمزگانی اشاره کرد و گفت: هم اکنون 21 فروند لنج صیادی آبهای دور در استان هرمزگان فعال هستند که پس از انجام فعالیت های صید به سواحل استان بازگشته و ماهیهای خود را از بنادر صیادی استان تخلیه می کنند.
بدیعی تصریح کرد: هشت فروند کشتی پرساینر جمهوری اسلامی ایران در غرب اقیانوس هند و 10 فروند کشتی ترایلر کشورمان در غرب دریای عمان کار صید را انجام می دهند که تولیدات خود را جهت صادرات و یا بهره گیری در کارخانجات داخلی به سواحل کشورمان منتقل و تخلیه می کنند که عمده کار تخلیه این شناورها در بنادر صیادی هرمزگان صورت می گیرد.
نظر شما